Uutiset-näyttösivun murupolku

Erityislupahakemusten käsittely postilakon aikana

12.11.2019

Meneillään olevan postilakon aikana on mahdollista toimittaa kaikki erityislupahakemukset ensin sähköisesti Fimeaan. Alkuperäiset hakemukset tulee kuitenkin toimittaa postitse Fimeaan.

  • Hakemuksen voi toimittaa faksilla numeroon 029522 3006 tai Fimean turvasähköpostilla https://securemail.fimea.fi/ osoitteeseen [email protected].
  • Hakemuksista tulee käydä selkeästi ilmi, onko kyseessä normaali (20 euroa) vai kiireellinen erityislupahakemus (”pikalupa”, 40 euroa).
  • Jos kyseessä on kiireellinen hakemus, on tämä merkittävä viestin otsikkoon (”pikalupa”).
  • Hakijan on huomioitava, että hakemukseen merkittävästä kulutukseen luovuttajasta ilmoitetaan faksinumero apteekin virallisen nimen viereen (jos faksi on käytössä) tai puhelinnumero apteekin virallisen nimen viereen (jos faksi ei ole käytössä).

Fimea ilmoittaa hakemuksen puollosta ensisijaisesti hakemuksessa ilmoitettuun faksinumeroon. Ilmoitus tehdään puhelimitse ellei faksia ole käytettävissä. Puollon saamisessa on varauduttava lakisääteiseen 30 päivän käsittelyaikaan. Pikaluvat käsitellään saapumisjärjestyksessä mahdollisimman pian.

 

Hakemuksen käsittelyvaiheen tiedustelu puhelimitse ruuhkauttaa lupien käsittelyä, joten pyydämme välttämään yhteydenottoja puhelimitse.

Postilakon jälkeen tulee huomioida, että kirjallisten hallinnollisten päätösten saaminen saattaa viivästyä.

Lisätietoja voi tarvittaessa tiedustella osoitteesta [email protected]

Lisätietoja antaa

Uutiset-näyttösivun linkit

Tulosta-painike