Töihin Fimeaan

Avoimet virat

Fimealaiset kokevat työnsä merkitykselliseksi, mielenkiintoiseksi ja haastavaksi sekä arvostavat tasa-arvoista kohtelua ja hyviä mahdollisuuksia työn ja muun elämän yhteensovittamiseen.

Fimeassa työskentely

Tyypillinen fimealainen työskentelee asiantuntijatehtävissä lääkevalmisteiden tai lääkinnällisten laitteiden parissa. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi valmisteiden tehon, turvallisuuden ja laadun arviointia tai tutkimuksen, valmistuksen ja jakelun valvontaa.

Fimeassa pääset seuraamaan ja vaikuttamaan lääkealan kehitykseen. Olemme aktiivinen lääkealan vaikuttaja niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Toimimme aktiivisesti EU:n lääkevalvontaverkostossa.

Työskentelemme monipaikkaisesti ja edistämme joustavaa työskentelyä tarjoamalla henkilöstömme käyttöön modernit työvälineet ja -tilat sekä virtuaalisen työympäristön. 

Tutustu Fimean toimintaan työntekijöidemme haastatteluiden kautta:

Fimean henkilöstö. Henkilöstöä noin 330. Henkilöstöstä 75 % naisia. Keski-ikä noin 48 vuotta. Yleisimmät virkanimikkeet: myyntilupakoordinaattori, ylilääkäri, erikoistutkija. 83 % suorittanut ylemmän tai alemman korkeakoulu- tai tutkijakoulutusasteen. Yli puolet suorittanut terveys- tai sosiaalialan koulutuksen. Sidosryhmien arvio henkilöstön osaamisesta 4,1 (asteikolla 1-5). Henkilöstön kokonaistyytyväisyys 3,76 (asteikolla 1-5).

Fimea tukee työntekijöidensä työkykyä ja jaksamista: 

  • joustavalla työajalla
  • etätyömahdollisuudella
  • tuetulla lounasruokailulla
  • kattavalla työterveyshuollolla
  • liikunta- ja hyvinvointiedulla
  • mahdollisuudella oman osaamisen kehittämiseen
  • moderneilla työvälineillä ja -tiloilla.

Näin haet meille töihin

Avoimet tehtävämme löydät valtiolle.fi-sivustolta, jossa voit jättää hakemuksen. Hakuaika tehtävissämme on aina vähintään 14 vuorokautta. Julkaisemme tiedon avoimista tehtävistämme myös verkkosivuillamme. 

Valtiolla kaikki vakinaiset virat ja yli kahden vuoden määräaikaiset virkasuhteet täytetään julkisen hakumenettelyn kautta, minkä vuoksi voimme huomioida avoimia hakemuksia vain rajoitetusti. Mikäli kuitenkin haluat jättää avoimen hakemuksen, voit tehdä myös sen valtiolle.fi-sivustolla.

Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikat

Meillä työskentelee vuosittain useita harjoittelijoita, erityisesti farmasianalalta ja tukitehtävien parissa. Ilmoitamme avoimista harjoittelupaikoistamme Valtiolle.fi-palvelussa. Suurin osa harjoitteluista painottuu kesäkuukausille ja paikat laitetaan hakuun alkuvuodesta.

Tutustu Fimeaan myös LinkedInissä.