Turvaposti

Turvaposti

Turvapostin lukukuittaus-toiminto ei valitettavasti toimi. Ongelmaa selvitetään ja se saadaan toivottavasti korjattua mahdollisimman pian.

Alla on kootusti yleisimmät turvapostiin liittyvät kysymykset. Tarkemmat ohjeet löytyvät turvapostipalvelun oikeassa yläkulmassa olevaa kysymysmerkki-kuvaketta painamalla.

Rekisteröityminen

Lähettääksesi viestejä sinun tulee rekisteröityä palveluun. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ”From”/Lähettäjä”-kenttään ja paina ”Continue/Jatka”-nappia. Rekisteröi sähköpostiosoitteesi ”Register/Rekisteröidy”-napista. Voit lopettaa istunnon rekisteröitymättä ”Exit/Lopeta”-napista.

Vahvistusviestin linkin löytäminen

Rekisteröitymisen jälkeen saat rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jossa on linkki Fimean turvapostin lähetysportaaliin. Linkki löytyy alimpana vahvistusviestistä ja on https-alkuinen.

Lähetysohjeiden löytäminen

Tarkemmat lähetysohjeet löytyvät turvapostipalvelun oikean yläkulman kysymysmerkki-kuvaketta painamalla. Ohjeet vaihtuvat sen mukaan, missä vaiheessa turvapostin lähettämistä olet.

Onnistuiko lähetys vai ei?

Turvapostipalvelussa lähetettävän viestin enimmäiskoko liitteineen on 50MB. Jos viesti ylittää 50MB, turvapalvelu ilmoittaa lähetyksen epäonnistumisesta. Tällaisessa tilanteessa lähetettävän aineiston voi jakaa useampaan eri viestiin ja nimetä viestit selvästi toisiinsa yhteenkuuluviksi.

Turvapostin lukeminen

Voidaksesi lukea turvapostiviestin uudestaan tulee viesti joko tallettaa liitetiedostoineen itselleen turvapostista tai tallettaa turvapostille salasana uloskirjautumisen yhteydessä.

Fimean turvapostipalvelu