Copyright

Copyright

 

Verkkosivuston käyttöohjeet ja tekijänoikeudet

Julkaisijatieto

Verkkosivujen julkaisija on Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea.

Yhteystiedot

Viestintä: [email protected]

Verkkotoimitus:

Verkkopalveluasiantuntija Tuukka Tenhunen
Sähköpostiosoite on muotoa [email protected].

Sisällön kehittämisessä ja ylläpidon varmistamisessa tukena toimii organisaation eri toimintojen edustajista koottu verkkotoimituskunta.

Viestintä

[email protected]

Palaute

Sivustoa koskevaa palautetta, kysymyksiä tai muutosehdotuksia voi lähettää Yhteydenotto-lomakkeella.

Tekniset suositukset

Sivustoa voi käyttää kaikilla yleisimmillä selaimilla.

Käyttöehdot ja tekijänoikeudet

Kaikki oikeudet pidätetään. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean sivut ovat julkisesti luettavissa. Tietoja voi selata, kopioida, monistaa ja kääntää tai niitä voi käyttää taustamateriaalina. Tietoa ei saa myydä edelleen tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.

Vaikka sivuilla pyritään julkaisemaan ajantasaista tietoa, aineisto ei aina välttämättä ole kattavaa, täydellistä, ja täsmällistä. Sisällön laatuun vaikuttaa käytössä olevien tiedostojen tekninen taso ja sen ajantasaisuuteen sähköisessä muodossa olevan aineiston saapumisajankohta Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskukselle. Sivusto sisältää joskus linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin, joista Fimea ei vastaa.

Fimea ei voi taata sitä, että verkossa suorakäytössä (online) olevat asiakirjat vastaavat täydellisesti virallisesti hyväksyttyjä asiakirjoja.

Viittaukset Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen sivuihin

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean sivuille saa viitata muilta sivuilta hyperlinkillä siten, että sivu avautuu koko selainikkunaan tai uuteen ikkunaan. Sivuihin ei saa viitata kehyksiä (frames) käyttävillä sivuilla siten, että Fimean sivu avautuu toisen sivuston kehyksen sisään. Lainattaessa on lähde mainittava viittaamalla sivun URL-osoitteeseen ja päivämäärään. Tämä ei kuitenkaan saa loukata Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen oikeuksia, erityisesti koskien tunnusta, nimiä ja lyhenteitä.

Linkkiä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.

Apteekkien lailliset verkkopalvelut voivat tehdä hyperlinkin Fimean verkkosivuille luetteloon laillisista apteekkien verkkopalveista. Linkitykset tulee tehdä tekstilinkkeinä.

Fimean logon käyttö

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean logo on suojattu tavaramerkillä. Logon käyttäminen ilman erillistä lupaa rikkoo tavaramerkin suojaa. Logoa ei saa käyttää missään yhteydessä ilman Fimean lupaa.