Uutiset-näyttösivun murupolku

Fimea uudisti Sic!-lääkeinformaatiolehden ja käynnisti podcast-sarjan

4.5.2023

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean julkaisema Sic!-lehti on uudistunut. Lehti on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille, muille lääkealan toimijoille ja sidosryhmille.

– Täysin uudenlainen formaatti ja ulkoasu on muokannut Sic!-lehdestä puhtaasti verkkolehden, jota se on itse asiassa ollut jo vuoden 2020 alusta, kun painetun lehden julkaisu lopetettiin, Sic!-lehden lääketieteellinen päätoimittaja Tiina Kuosa kertoo.

Uudistuksen toteutuksessa on otettu erityisesti huomioon verkkosivuston käytettävyys ja vaatimusten mukainen saavutettavuus.

Sic!-lehden uudessa formaatissa kaikki artikkelit ovat omia itsenäisiä julkaisuja, jotka listautuvat etusivulle ja aiheiden mukaisille kategoriasivuille aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan.

– Uusista julkaistuista artikkeleista kerrotaan noin kerran kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä, joka kannattaakin tilata lehden verkkosivuilta, Kuosa opastaa.

Sic! Puheenvuoro -podcastsarja käynnistyi

Täysin uutena osana lehteä on käynnistynyt Sic! Puheenvuoro -podcastsarja. Ensimmäisessä lääkehuollon kehittämistä käsittelevässä jaksossa vieraana on Eija Pelkonen. Pian julkaistava toinen jakso käsittelee itsehoitolääkkeitä, ja vieraana on Fimean ylilääkäri Vesa Mustalammi.

– Podcastilla haluamme tuoda Fimean vahvemmin mukaan lääke- ja laitealan keskusteluun asiantuntijanäkökulmallamme uudenlaisin keinoin. Uusi avaus osoittaa, että olemme uudistumiskykyinen ja erityisesti uudistumishaluinen virasto, iloitsee Fimean ylijohtaja, Sic!-lehden päätoimittaja Eija Pelkonen.

Lue ja kuuntele lisää

Uudistunut Sic!-lehti löytyy tutusta osoitteesta sic.fimea.fi

Kuuntele Sic! Puheenvuoro -podcastin ensimmäinen jakso ”Keskittyykö keskustelu lääkehuollon uudistamisesta olennaiseen?”

Tilaa Sic!-lehden uutiskirje

Lisätietoja antaa

  • Tiina Kuosa, erityisasiantuntija, Sic!-lehden lääketieteellinen päätoimittaja, 029 522 3269
  • Sähköposti muotoa [email protected]

Uutiset-näyttösivun linkit

Tulosta-painike