Uutiset-näyttösivun murupolku

Lääkehoidon päivää vietetään jo 10. kerran 16.3.2023

27.10.2022

Lääkehoidon päivä on lääkkeiden käyttäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteinen valtakunnallinen teemapäivä. Päivän tavoitteena on rohkaista lääkkeiden käyttäjiä kysymään ja keskustelemaan lääkkeistään ja omasta lääkehoidostaan.

Lääkehoidon päivää vietetään viikolla 11, tarkemmin torstaina 16.3.2023 jo 10. kerran. Kansallisen Lääkeinformaatioverkoston Lääkehoidon päivän suunnitteluryhmä on päättänyt vuoden 2023 Lääkehoidon päivän teemaksi ”Lääkehoidon avaimet – sujuvuutta lääkehoitopolullesi”.

Lääkehoidon onnistumisen avaimet -webinaari 16.3.2023 klo 13.00–15.00

Lääkehoidon päivän valtakunnallisena päätapahtumana järjestetään webinaari ”Lääkehoidon onnistumisen avaimet” 16.3.2023 klo 13.00–15.00. Valtakunnallisen päätapahtuman lisäksi Lääkehoidon päivän suunnitteluryhmä kannustaa kaikkia toimijoita ympäri Suomea järjestämään omia tapahtumia pitkin viikkoa 11. Lääkehoidon päivän toimijoita ovat esimerkiksi yksityiset apteekit, potilasjärjestöt, sosiaali- ja terveydenhuollon alan toimijat sekä alan opiskelijat ja oppilaitokset.

Lääkehoidon päivän materiaalit ovat kaikkien käytettävissä – Osallistu viestintään!

Lääkehoidon päivää varten yhteistyössä tuotetut materiaalit ovat kaikkien toimijoiden hyödynnettävissä ja jaettavissa eteenpäin. Löydät ne Lääkehoidon päivän verkkosivuilta. Päivästä viestitään yhteistyössä Kansallisen Lääkeinformaatioverkoston jäsenten kanssa. Ota seurantaan myös verkoston yhteiset kanavat; Lääkeinformaatioverkoston uutiskirje ja Tunne lääkkeesi Facebook -sivu ja jaa luotettavaa lääketietoa omissa tai edustamasi organisaation kanavissa eteenpäin.

Lääkehoidon päivän verkkosivu 

Tilaa Lääkeinformaatioverkoston uutiskirje

Tunne lääkkeesi Facebook -sivu 

Lisätietoja:

Lääkehoidon päivän suunnitteluryhmän puheenjohtaja
Elina Ottela, asiantuntija, SuPer, puh. (09) 27279154, [email protected]

Lääkeinformaatioverkoston koordinaattori
Kiviranta Päivi, kehittämisasiantuntija, puh. 0295223522, [email protected]

Uutiset-näyttösivun linkit

Tulosta-painike