Uutiset-näyttösivun murupolku

Lääkeinformaatiofoorumin 28.10.2021 teemana nuoret lääkkeiden käyttäjät ja digitaaliset palvelut

18.6.2021

Kansallinen Lääkeinformaatioverkosto järjestää lääkeinformaatiofoorumin aiheella ”Digitaaliset palvelut nuorten turvallisen lääkehoidon tukena” torstaina 28.10.2021 klo 9.15–11.45. Tilaisuus järjestetään verkkolähetyksenä. Merkitse ajankohta jo kalenteriisi.

Lääkeinformaatiofoorumin tavoitteena on esitellä ja keskustella yhdessä, kuinka digitaaliset palvelut voivat tukea nuorten turvallisen lääkehoidon toteutumista, millaisia toiveita nuorilla on digitaalisiin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin liittyen ja miten digitaalisia palveluja kehitetään. Yksi tilaisuuden puhujista on Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) johtajaylilääkäri ja terveydenhuollon erikoislääkäri Päivi Metsäniemi. Hän avaa puheenvuorossaan digitaalisten palvelujen tarjoajan näkökulmaa.

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, mutta myös lääkkeiden käyttäjien, potilaiden ja median edustajien toivotaan osallistuvan tilaisuuteen ja sen keskusteluihin. Fimean verkkosivuilla julkaistaan alkusyksystä tilaisuuden ohjelma ja avataan mahdollisuus lähettää ennakkokysymyksiä tilaisuuden puhujille.  

Lue lisää:

Kansallinen Lääkeinformaatioverkosto

Lisätietoja antaa

  • Päivi Kiviranta, kehittämissuunnittelija, p. 029 522 3522
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected].

Uutiset-näyttösivun linkit

Tulosta-painike