Uutiset-näyttösivun murupolku

Postilakon vaikutukset Fimean toimintaan

14.11.2019

Meneillään olevan postin jakelupalveluiden lakon vuoksi Fimean päiväposti ei saavu normaalisti eikä lähtevää postia saada toimitettua eteenpäin.

Voitte asioida kanssamme sähköpostitse ja puhelimitse suurimmassa osassa asioista, joita hoidamme. Palvelukohtaiset sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot ovat kotisivuillamme www.fimea.fi

Yhteystiedot

  • Yleinen sähköpostiosoitteemme on [email protected].
  • Puhelin vaihteen numero on 029 522 3341
  • Kirjaamon puhelinnumero 029 522 3602

Kiireelliset lupa-asiat

Kiireellisesti tarvittavat luvat voi noutaa Fimean Helsingin toimipisteestä ennakkoon noudosta sopimalla. Asiakaspalvelu on avoinna klo 8.00-16.15 osoitteessa Mannerheimintie 103 b, 4.krs.

Asiakirjan hakijalla on oltava organisaationsa antama valtakirja asiakirjan noutamiseksi sekä organisaation henkilöstöön kuuluvalle myönnetty toimikortti. Henkilöllisyys on lisäksi todistettava asiakirjaa noudettaessa voimassaolevalla passilla tai henkilökortilla.

Lääkevalmisteiden erityisluvat

Erityislupien käsittelystä on uutisoitu tarkemmin 12.11.2019 verkkosivuillamme.

Määräaikoihin liittyvät viivästykset

Fimea ottaa huomioon lakon vaikutukset määräaikoihin ja oikaisuvaatimuksiin. Fimeasta riippumaton valitusaste arvioi osaltaan lakon vaikutukset mahdolliseen muutoksenhakuun Fimean päätöksistä.

Fimean lähettämiin laskuihin on eräpäiville annettu lisäaikaa (30 pvää). Marraskuun aikana ei tehdä maksukehotuslähetyksiä, ettei asiakkaillemme tule kustannuksia Postin lakon vuoksi.

Uutiset-näyttösivun linkit

Tulosta-painike