Uutiset-näyttösivun murupolku

Susanna Peltoniemi nimitetty Fimean Valvonta ja saatavuus -vastuualueen johtajaksi

26.1.2024

Diplomi-insinööri Susanna Peltoniemi on nimitetty Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean Valvonta ja saatavuus -vastuualueen johtajaksi. Vastuualue jakautuu kolmeen yksikköön: Saatavuus ja laboratorio, Luvat ja tarkastukset sekä Lääkinnälliset laitteet. 

”Muuttuva toimintaympäristö tuo jatkuvasti uusia asioita vaikuttavan valvonnan kehittämiseen. Samalla huoltovarmuuteen liittyvien viranomaistehtävien merkitys kasvaa. Myös valvontalainsäädäntö on murroksessa niin lääkkeiden, lääkejakelun, lääkinnällisten laitteiden kuin ihmisperäisten siirteidenkin osalta. Tässä muuttuvassa tilanteessa Fimean asiantuntemukselle ja tiedon tuottamiselle yhteiskunnan ja päättäjien käyttöön on enenevässä määrin tarvetta. Jatkan innolla uudessa roolissani yhteistyötä ja alan kehittämistä sidosryhmien kanssa.”, Peltoniemi sanoo.

Peltoniemi on työskennellyt aiemmin Fimeassa Lääkinnälliset laitteet -yksikön päällikkönä ja toiminut vajaan vuoden Valvonta ja saatavuus -vastuualueen vt. johtajana. Ennen Fimeaa hän on työskennellyt monikansallisissa lääkinnällisiä laitteita valmistavissa yrityksissä erityyppisissä tuotejohtamisen ja laatujohtamisen tehtävissä.
 

Lisätietoja antaa

  • Eija Pelkonen, ylijohtaja, p. 02952 23100

Uutiset-näyttösivun linkit

Tulosta-painike