Uutiset-näyttösivun murupolku

Turvallinen lääkehoito -opas tutuksi webinaarissa 16.3.2021

4.2.2021

Uusi, päivitetty Turvallinen lääkehoito -opas julkaistaan sosiaali- ja terveysministeriön julkaisusarjassa helmikuussa 2021.

Sosiaali- ja terveysministeriö järjestää yhdessä Fimean, Valviran ja Aluehallintovirastojen kanssa webinaarin, jossa esitellään uudistettu Turvallinen lääkehoito-opas sekä vastataan oppaan käyttäjien kysymyksiin. Opas julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi. Webinaari on suomenkielinen.

Vuoden 2021 aikana oppaasta järjestetään myös muita, kohdennetumpia seminaareja. Asiakas- ja potilasturvallisuuden kehittämiskeskus on mukana yhteistyössä. Tavoitteena on edistää oppaan käyttöönottoa ja sen myötä parantaa lääkitysturvallisuuskulttuuria kaikissa lääkehoitoa toteuttavissa yksiköissä myös terveydenhuollon ulkopuolella.

Tutustu oppaaseen ja esitä kysymyksesi etukäteen - asiantuntijat vastaavat

”Turvallinen lääkehoito-opas tutuksi” -webinaari järjestetään tiistaina 16.3.2021 klo 13-15. Tilaisuudessa asiantuntijat Fimeasta, Valvirasta ja AVIsta vastaavat ennakkoon esitettyihin Turvallinen lääkehoito -oppaaseen ja turvalliseen lääkehoitoon liittyviin kysymyksiin.

Esitä kysymyksesi oheisella Webropol -lomakkeella 21.2.2021 mennessä. Kysymyksiin pyritään vastaamaan siten, että vastauksista olisi hyötyä myös muille seminaarin osallistujille.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille turvallisesta lääkehoidosta kiinnostuneille. Webinaaria voi seurata internetin kautta verkkolähetyksenä. Julkaisemme linkin verkkouutisessa ennen tilaisuutta. Webinaariin osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista, ja siihen voi osallistua, vaikka ei olisikaan esittänyt kysymyksiä etukäteen. Webinaarin aikana ei ole mahdollisuutta esittää lisäkysymyksiä.

Webinaari tallennetaan ja tallenne tulee myöhemmin saataville Fimean verkkosivuille. Saatuja kysymyksiä voidaan hyödyntää myöhemmin myös Fimean, AVIn ja Valviran yhteisellä Usein kysyttyjä kysymyksiä -palstalla.

Webinaarin alustava ohjelma, muutokset mahdollisia

Tiistai 16.3.2021

13.00 Sosiaali- ja terveysministerin tervehdys
13.10 Turvallinen lääkehoito, projektipäällikkö Emilia Laukkanen, Fimea
13.30 Turvallinen lääkehoito Valviran ja AVIn näkökulmasta
14.30 Turvallinen lääkehoito Fimean näkökulmasta
15.00 Tilaisuus päättyy

Kysymyksesi oppaasta asiantuntijalle: 

Webropol -lomakkeella.

Lisätietoja:

Emilia Laukkanen, projektipäällikkö, Fimea
[email protected], p. 029 522 3540

Irja Hemmilä, Valvira
[email protected], p. 029 520 9531

Paula Hevosmaa, AVI
[email protected], p. 029 501 6082

Uutiset-näyttösivun linkit

Tulosta-painike