SPOR webinaarit

EMAN WEBINAARIT

EMA järjestää yrityksille webinaareja, joihin kannattaa osallistua.

Tarkemmat ajankohdat eivät ole vielä selvillä, mutta niistä ilmoitetaan EMAn tapahtumakalenterissa.

Webinaareja järjestetään OMS ja RMS-palveluista kummastakin kolme. Kaikki webinaarit ovat avoimia teollisuuden edustajille. Kaikki webinaarit myös tallennetaan, joten ne ovat myöhemmin kuunneltavissa ja katseltavissa verkossa.

Nyt katsottavissa on yleisesitys ISO IDMP-standardeista ja SPOR-järjestelmästä
Implementing ISO IDMP: introduction to SPOR data services
Kesto 1:44:40

Tulevat webinaarit RMS-palveluista

RMS01
Introduction to SPOR and the OMS services and operating model

Johdanto SPOR-palveluihin sekä  RMS-palveluun. Uudet toimintamallit, roolit & vastuut ja uudet prosessit. Yhteenveto ja RMS-palvelun implementointisuunnitelma.

Avoin kaikille kiinnostuneille

 

RMS02

Accessing RMS Services and using the RMS web portal

Rekisteröityminen SPOR-portaaliin ja RMS-palveluihin. Erilaiset käyttäjävaltuudet: millä valtuuksilla pääsee minnekin ja mitä palvelussa voi milläkin roolilla tehdä. Tekninen tuki ml. palvelutasosopimukset, IT – tuen yhteystiedot ja JIRA –järjestelmän ohjeet askel askeleelta. Syötettävien tietojen kriteerit. Palvelun käyttö: haku, katselu, eksportointi, uusien listojen lisäämispyynnöt, muutospyyntöjen hyväksyminen.  RMS-palvelun työkalut: käännökset, tagit tallennetuille kyselyille, API ja OID

Avoin kaikille kiinnostuneille


RMS03
Automating exchange of data

Ohjelmointirajapinnan (API) esittely ja sen hyödyntäminen  tietojen vaihdon automatisoinnissa. API-yhteyksien rakentaminen ja API- tilin perustaminen JIRAan.  Automaattisten prosessien integrointi RMS-palveluun ml. viestiliikenne ja lopulliset API spesifikaatiot

Avoin kansallisille virastoille ja teollisuudelle

Tulevat webinaarit OMS-palveluista

OMS01
Introduction to SPOR and the OMS services and operating model

Johdanto SPOR-palveluihin sekä  OMS-palveluun. Organisaatiohakemiston rakenne ja sen hyödyt tulevaisuuden hakemusprosesseissa. Uusi toimintamalli, roolit & vastuut ja uudet prosessit. Erilaiset muutos- ja lisäyspyynnöt  organisaatiohakemistoon ja niiden palvelutasosopimukset. OMS-palvelun implementointisuunnitelma.

Avoin kaikille kiinnostuneille


OMS02
Accessing OMS Services and using the OMS web portal

Rekisteröityminen SPOR-portaaliin ja RMS-palveluihin. Erilaiset käyttäjävaltuudet: millä valtuuksilla pääsee minnekin ja mitä palvelussa voi milläkin roolilla tehdä. Tekninen tuki ml. palvelutasosopimukset, IT-tuen yhteystiedot ja JIRA-järjestelmän ohjeet askel askeleelta. Syötettävien tietojen kriteerit. Palvelun käyttö: haku, katselu, tietojen eksportointi, uuden organisaation esirekisteröityminen, muutospyynnöt.

Avoin kaikille kiinnostuneille


OMS03
Automating exchange of data

Ohjelmointirajapinnan (API) esittely ja sen hyödyntäminen  tietojen vaihdon automatisoinnissa. API-yhteyksien rakentaminen ja API-tilin perustaminen JIRAan.  Automaattisten prosessien integrointi OMS-palveluun ml. viestiliikenne ja lopulliset API spesifikaatiot.

Avoin kansallisille virastoille ja teollisuudelle